Tre retters festmenu

Forslag til festmenu

 

 

Forretter:

(Der kan vælges én slags)
  • Hakakitun m. sesam og wasabi
  • Bresaola med bagte pebre & aubergine, serveret med flødeostecreme og krydderurter.
  • Varmrøget laks m. fennikel, kørvelcreme og maltcrumble
  • Tunmousse med rejer
  • Gazpach0
  • Bagt hellefisk på blomkålspure med persilleolie og salte mandler

 

Hovedretter

Kød/ fisk: (Der kan vælges 2 slags)

  • Unghanebryst
  • Letsprængt svinekam
  • Lammeculotter
  • Helstegt kalvefilet
  • Hel bagt lakseside
  • Helstegte flanksteaks med ramsløg

 

Tilbehør: (Der kan vælges 3 slags)

  • Pommes Anna med timian
  • Tomatsalat m. mozzarella
  • Forårssalat m. kål og ristede nødder
  • Marinerede haricotes vertes med persille
  • Tærter med årstidens grøntsager
  • Vandmelonsalat m. feta og rødløg
  • Bagte grøntsager
  • Små kartofler stegt i ovn med sydesalt

 

 Saucer: (Der kan vælges én slags)

  • Rødvinssauce.
  • Svampesauce
  • Dijonsauce
  • Hvidvinssauce

 

Desserter:

(Der kan vælges en slags)

  • Mandelbund m. creme og frugt
  • Konfekt chokoladekage m. saltkaramel og marinerede bær
  • Pandekager med is & chokoladesauce
  • Panna cotta m. lakrids og havtorn
  • Islagkager

 

 Natmad:

(Der kan vælges en slags á 100 kr. pr. kuvert)

  • Croissanter med fyld
  • Frisk udskåret frugt
  • Ost- og pølsebord

 

Ovenstående er kun forslag. Vi er selvfølgelig åbne for egne ønsker / forslag.

 

Natmad kan bestilles imod en merpris på 100 kr. pr. person.

Vi tilbyder desuden temabuffeet eks. mexicansk, italiensk, asiatisk mv.

Ovenstående er kun forslag. Vi er selvfølgelig åbne for egne ønsker / forslag

Klik her
Online Booking
Klik her

Kontaktoplysninger

Danhostel Hillerød
Lejrskolevej 4
3400 Hillerød

Tlf. +45 4826 1986
Fax. +45 4826 9786
info@hillerodhostel.dk
CVR 45822419
Top
--------------------------------------------------->