Praktisk info

Og Danhostelkort

Alkohol m.m.

Medbragt alkohol og andre rusmidler er forbudt på hele centrets område. Det er muligt at købe øl, vin og sodavand i receptionen

Forplejning

Aftensmad kan kun bestilles, hvis I er over 20 personer og det skal aftales i god tid.
Madlavning og spisning på værelserne er ikke tilladt.

Overnatning

Sengelinned eller lagenpose er obligatorisk, og soveposer er ikke tilladt. Du kan selv medbringe linned eller leje det her.
Overholdes reglerne ikke, medfører det et rengøringsgebyr på 250 pr. seng.

 

Parkering

Som gæst på vandrerhjemmet kan man parkere gratis.

Husdyr

Husdyr må ikke medbringes.

Afrejse

Ved afrejse bedes værelset afleveret ryddelig og pænt.

Betaling

Reservationer skal altid betales forud, medmindre andet er aftalt.

 

Afbestilling

Ophold på én eller to overnatninger kan afbestilles op til tre dage før ankomstdagen, med tilbagebetaling af hele beløbet – dog fratrukket 100 kr. i gebyr. pr. værelse. Herefter er aftalen bindende, og du kan derfor ikke modtage tilbagebetaling for et ophold.

Ophold på tre overnatninger eller mere, kan afbestilles op til syv dage før ankomstdagen, med tilbagebetaling af hele beløbet – dog fratrukket 100 kr. i gebyr. pr. værelse. Herefter er aftalen bindende, og du kan derfor ikke modtage tilbagebetaling for et ophold.

 

Danhostelkort

Et Danhostelkort kan udstedes til alle med dansk statsborgerskab og koster 150 kr. Kortet er gyldigt i 12 måneder fra udstedelse.

I Danmark opnås der minimum 10% rabat på overnatningen, såfremt alle voksne (+18 år) på værelset har et gyldigt Danhostelkort. Det danske Danhostelkort er gyldigt på alle de vandrerhjem i udlandet, der er med i det internationale samarbejde ’Hostelling International’ (www.hihostel.com).

Rabataftaler med et Danhostelkort
Ud over besparelsen på 10% pr. nat på danske vandrehjem, er der også knyttet en række rabataftaler til kortet. Se link her . Læs mere om Danhostel-rabatkort.

Klik her
Online Booking
Klik her

Kontaktoplysninger

Danhostel Hillerød
Lejrskolevej 4
3400 Hillerød

Tlf. +45 4826 1986
Fax. +45 4826 9786
info@hillerodhostel.dk
CVR 45822419
Top
--------------------------------------------------->