Nordisk sommerlejr 2017

Nordisk Sommerlejr 2017

 

Hermed inviteres til sommerlejr i Hillerød. Lejren finder sted på Nordisk Lejrskole & Kursuscenter/ Danhostel Hillerød fra den 03. – 08. juli og afholdes i samarbejde med foreningen Norden. Der er plads til ca. 90 deltagere i alderen fra 11 – 14 år. Dertil kommer voksne ledere fra de enkelte lande.

 

Følgende lande er inviteret: Danmark, Finland, Færøerne, Grønland, Island, Norge, Sverige & Åland

 

Nordisk Lejrskole ligger i et naturskønt område ved skov og søer.

Her er mulighed for at benytte robåde, badminton-, petanque- og boldbaner, bålpladser, udendørs bordtennis, naturlegeplads og mange andre sjove aktiviteter. Indendørs har vi bl.a. fodboldspil, airhockey, bordtennis, dart, billard og diskotek. 

                            

Der vil være mulighed for at tilmelde sig forskellige aktiviteter. Se også programmet her  og tilmeldingsblanketten

Vi skal også besøge Frederiksborg Slot, København med kanalrundfart, shoppe og besøge Tivoli. Hvis vejret tillader det, skal vi til stranden, og den sidste aften holder vi afslutningsfest i vores diskotek.

 

Det koster 1975 DKK at deltage i lejren. Prisen dækker alle måltider, ophold på lejrskolen og udflugt. Prisen dækker IKKE turpas til Tivoli. Det kan bestilles på tilmeldingsblanketten. Hertil kommer udgiften til rejsen til Hillerød. Tilskud kan evt. søges i den lokale afdeling af Foreningen Norden.

 

Tilmelding til sommerlejren kan ske ved at udfylde denne tilmeldingsblanket og sende den til: Nordisk Lejrskole og Kursuscenter, Lejrskolevej 4, 3400 Hillerød, eller via vores hjemmeside på www.hillerodhostel.dk senest den 02. juni.

Mailadresse: info@hillerodhostel.dk, telefon +45 48261986.

Yderligere spørgsmål kan rettes til Karin telefon +45 24245186

 

 

Top
--------------------------------------------------->