Aktiviteter

Se det samlede program her

 

Kanotur

Tirsdag den 04. juli kl. 9.30 – 17.30

Er du til vand, og kanosejllads, er dette turen for dig. Selvom du er nybegynder kan du roligt melde dig, da turen foregår i et roligt tempo med tid til sang og hyggesnak. I skal lave mad på grillen og der bliver mulighed for at bade og spille fodbold mv.

 

Ridetur i skoven

Onsdag den 05. juli fra 9.30 – 17.00

Elsker du dyr og natur kan du komme med på en dejlig ridetur i Dyrehaven tæt bakken, Kongens Lyngby.

Turen vil foregå i et stille tempo hvor alle kan være med, om så du er nybegynder eller øvet. Vi strigler hestene, sadler dem op og hygger med dem, inden turen går i skoven. (Afhænger af vejret)

 

Til tops

Tirsdag den 04. juli kl. 9.30 – 16.30

Forhindringsbane i trætoppene. Du kommer op i træerne ved hjælp af rebstiger. Du kommer fra træ til træ, via forskellige forhindringer, og ned igen på en svævebane.

Der er flere forskellige baner alt efter mod. Her kan der også spilles disc golf bold.

 

Mountainbike

Onsdag den 05. juli kl. 9.30 – 16.00

Prøv en tur på MTB. Mountain-biking er en sjov og effektiv måde at dyrke motion på, samtidig med at du får mange gode oplevelser i naturen. Turen er både for begyndere og øvede.

 

Svømmehal

Onsdag den 05. juli kl. 9.30 – 16.00

Vi besøger Hillerød svømmehal. I svømmehallen findes tre vipper på henholdsvis 1, 3 og 5 meter og tre rutsjebaner.

Tur til København

Torsdag d. 06. juli - heldagstur

Vi tager ind til København, hvor vi skal en tur i Rundetårn og derefter på kanalrundfart og se København til søs. Derefter tager vi en tur op igennem strøget. Hvor vi derefter tager I tivoli og får en sjov aften. Vi spiser aftensmad i Tivoli og er tilbage på Nordisk lejrskole sidst på aftenen.

 

Afskedsdag

Fredag d. 07. juli - hygge og fest

Fredagen som er vores sidste hele dag sammen, starter med en gåtur til Store Dyrehave. Derefter går vi ned i Hillerød hvor der er tid til shopping. Afhængig af vejret tager vi til stranden om eftermiddagen. Om aftenen bliver der serveret festmiddag, efterfulgt af fest.

 

Farvel og tak for denne gang

Lørdag d. 08. juli kl. 7.45 - 10.00

Der spises morgenmad sammen for sidste gang og vi tager afsked med hinanden. Kl. 10.00 er der afrejse og årets sommerlejr er slut.

 

 

Top
--------------------------------------------------->