Forslag til festmiddag

Menuforslag 2018 – selskaber og konfirmationer

Forretter:

  • Hakakitun m. sesam, wasabicreme og tangsalat
  • Bresaola med fritteret persillerod og grana
  • Varmrøget laks m. sauce verde og fennikel crudité
  • Tunmousse med rejer
  • Koldrøget laks m. æble, peberrod og valnød
  • Bagt hellefisk på selleripure med persilleolie og crunchy rugbrød

Hovedretter

Kød/ fisk: (Der kan vælges 2 slags)

  • Unghanebryst
  • Langtidsstegt svinebryst
  • Lammekrone med rosmarin
  • Rosa stegt kalvefilet
  • Bagt lakseside
  • Oksefilet stegt med peber

Tilbehør: (Der kan vælges 3 slags)

  • Små kartofler stegt i ovn med sydesalt og løvstikke
  • Grøn waldorfsalat
  • Bagte rodfrugter
  • Kartoffelterrine med timian
  • Grønkålssalat med æble og hasselnød
  • Marinerede haricotes vertes med persille
  • Tomatsalat med mozzarella og pesto
  • Rødbedesalet med peberrod og æble
  • Rosenkålssalat med bacon og persille

Saucer: (Der kan vælge en slags)

  • Marsalasauce
  • Hvidvinssauce
  • Rødvinssauce
  • Pebersauce
  • Svampesauce
  • Dijonsauce

Desserter:(Der kan vælges en slags)                    

  • Limetærter med hvid chokoladecreme
  • Pandekager med is & chokoladesauce
  • Islagkager
  • Honning-chokoladeterrine med fragilitebunde og bærsauce
  • Æblecrumble med råcreme

Natmad: (Der kan vælges en slags) á 100 kr. pr. kuvert (ikke med i prisen)

  • Ost- og pølsebord
  • Croissanter med fyld
  • Frisk udskåret frugt
  • Trekantsandwiches

 

Ovenstående er kun forslag. Vi er selvfølgelig åbne for egne ønsker / forslag.

 

Klik her
Online Booking
Klik her

Kontaktoplysninger

Danhostel Hillerød
Lejrskolevej 4
3400 Hillerød

Tlf. +45 4826 1986
Fax. +45 4826 9786
info@hillerodhostel.dk
CVR 45822419
Top
--------------------------------------------------->