Faciliteter

Receptionen

Vores reception er åben døgnet rundt, dog er den kun bemandet i et begrænset tidsrum. Se siden med åbningstider.

Indtjekning kan ske fra kl. 14.00. Hvis du ankommer senere end kl. 19.00, skal dette meddeles i forvejen. Udtjekning skal ske senest kl. 10.00 på afrejsedagen.

Rejser du med børn?

Vores store nye naturlegeplads har masser af sjove legeredskaber. Endvidere har vi boldbane, petanque-bane, svævebane, robåde, bålplads, gynger, uden- og indendørs bordtennis og en dejlig skov som nærmeste nabo. Det er muligt at låne bolde i receptionen.

Nøgler

Alle vores gæster får udleveret egen nøgle, så du kan gå og komme, som du vil. Vi forventer naturligvis, at der vises hensyn til sovende gæster ved sen hjemkomst og at der er ro på værelsesgangene hele døgnet.

Automat

I receptionen er der mulighed for at købe kolde og varme drikke, snack og chokolade. I selvforplejningskøkkenet kan der laves kaffe og te.

Opholdsrum og netcafé

Vi tilbyder vore gæster flere opholdsmuligheder. I det store opholdsrum “Atrium” er der TV, caféborde og kaffemaskine, og i biblioteket finder du de bløde møbler, samt TV og læseplads med udlån af bøger. Vi har også en spisestue med udsigt til skoven og udgang til en dejlig have med borde og bænke.

Trådløst internet

På hele centrets område er der trådløst fibernet forbindelse.

Dette er gratis for alle vores gæster!

Handicapfaciliteter

Vi har gode adgangsforhold for handicappede, og værelser, der er handicapvenlige. Parkering er mulig i nærheden af værelserne.

Rygepolitik

Danhostel Hillerød er røgfrit område.

Gæstekøkken

Vores gæstekøkken kan benyttes af alle vore gæster (grupper undtaget). Køkkenet har 2 store køleskabe, to ovne, 2 kogeøer, pander og gryder samt service.

I tilknytning til køkkenet findes en spisestue.

Vaskeri

Hvis du har brug for at vaske tøj, har vi vaskemaskiner, tumbler og strygejern. Bemærk blot, at vaskeriet først er åbent fra kl. 13.00. Det koster 50 kr. pr. vask inkl. tørretumbling.

Klik her
Online Booking
Klik her

Kontaktoplysninger

Danhostel Hillerød
Lejrskolevej 4
3400 Hillerød

Tlf. +45 4826 1986
info@hillerodhostel.dk
CVR 45822419
Top
--------------------------------------------------->