Praktisk info

Alkohol m.m.

Medbragt alkohol og andre rusmidler er forbudt på hele centrets område. Det er muligt at købe øl, vin og sodavand i receptionen

Forplejning

Aftensmad kan kun bestilles, hvis I er over 20 personer og det skal aftales i god tid.
Madlavning og spisning på værelserne er ikke tilladt.

Overnatning

Ved overnatning på vores vandrerhjem er sengelinned eller lagenpose er obligatorisk, og soveposer er ikke tilladt. Du kan selv medbringe linned eller leje det her.
Overholdes reglerne ikke, medfører det et rengøringsgebyr på 250 pr. seng.

 

Parkering

Som gæst på vandrerhjemmet kan man parkere gratis.

Husdyr

Husdyr må ikke medbringes.

Afrejse

Ved afrejse bedes værelset afleveret ryddelig og pænt.

Betaling

Reservationer skal altid betales forud, medmindre andet er aftalt.

 

Afbestilling

Ophold på én eller to overnatninger kan afbestilles op til tre dage før ankomstdagen, med tilbagebetaling af hele beløbet – dog fratrukket 100 kr. i gebyr. pr. værelse. Herefter er aftalen bindende, og du kan derfor ikke modtage tilbagebetaling for et ophold.

Ophold på tre overnatninger eller mere, kan afbestilles op til syv dage før ankomstdagen, med tilbagebetaling af hele beløbet – dog fratrukket 100 kr. i gebyr. pr. værelse. Herefter er aftalen bindende, og du kan derfor ikke modtage tilbagebetaling for et ophold.

 

Fordelskort, Ældresagen, FDM

Med et gratis Danhostel Fordelskort får du mindst 10% rabat på jeres næste ophold hos Danhostel, samt adgang til gode rabatter på oplevelser og attraktioner rundt om i Danmark. Rabatten fratrækkes automatisk ved indtastning af kortnummeret når du booker dit værelse – let og ligetil.

Fordelskortet er et husstandskort og er således gyldigt for enkeltpersoner, ægtefæller, samboende par og enlige forældre med hjemmeboende børn under 27 år i samme husstand.

For at opnå de mindst 10 % rabat med Danhostels Fordelskort, skal værelset være booket på danhostel.dk, eller på det enkelte Danhostels egen webshop, eller ved personligt fremmøde i receptionen på det enkelte Danhostel i åbningstiden.

Rabat med Danhostel Fordelskort se mere her

Rabat som medlem af Ældresagen

Rabat som medlem af FDM

 

Klik her
Online Booking
Klik her

Kontaktoplysninger

Danhostel Hillerød
Lejrskolevej 4
3400 Hillerød

Tlf. +45 4826 1986
info@hillerodhostel.dk
CVR 45822419
Top
--------------------------------------------------->