Kurser og møder

Leje af kursuslokale

Med to moderne kursuslokaler, grupperum, trådløs fibernetforbindelse og alt i AV- udstyr, er Danhostel Hillerød / Nordisk Lejrskole & Kursuscenter særdeles velegnet til afholdelse af kurser, møder og konferencer.

På internatkurser kan deltagerne vælge at blive indkvarteret i enkelt- eller delt dobbeltværelse. Alle med privat bad og toilet, sengelinned og håndklæde, sæbe, shampoo og creme. Til aftenhygge har vi diskotek med bar og billard.

 

Velegnet til aktive kurser

Vi er unikt beliggende ved det store skov- og naturområde Store Dyrehave, hvilket gør stedet særdeles velegnet til teambuildingkurser. På centrets område har vi robåde, boldbane og petanque. Og hvis vejret tillader det, er der også mulighed for at bruge vores store bålplads med siddepladser.

Få min. gang herfra findes ”Sundhedssporene”, hvor det er muligt at benytte de afmærkede løbe-, vandre- eller cykelruter.

 

Gode madoplevelser

Centrets velrenommerede køkken byder på hjemmelavede lækkerier og al mad bliver tillavet af gode og friske råvarer af vore dygtige kokke. Køkkenet tilstræber at levere gode madoplevelser og velsmag i en afslappet, uformel atmosfære. Derfor benytter vi os af enkelhed, kvalitet og årstidens skiften, med hovedvægt på grøntsager og fisk, når vi planlægger menuen og serverer for dig.

 

Hør mere om vores kursusophold

Vi tilbyder en bred vifte af muligheder i forbindelse med kurser og konferencer. Hvis du ønsker at høre mere eller få et uforpligtende tilbud, kan du kontakte os på telefon 48 26 19 86 eller på email info@hillerodhostel.dk.

 

Se mere om muligheder hér

For gratis forespørgsel, klik hér

Klik her
Online Booking
Klik her

Kontaktoplysninger

Danhostel Hillerød
Lejrskolevej 4
3400 Hillerød

Tlf. +45 4826 1986
Fax. +45 4826 9786
info@hillerodhostel.dk
CVR 45822419
Top
--------------------------------------------------->