Kurser og møder

Med to moderne kursuslokaler, grupperum, trådløs fibernetforbindelse og elektroniske tavler, er Danhostel Hillerød / Nordisk Lejrskole & Kursuscenter særdeles velegnet til afholdelse af kurser, møder og konferencer.

Vores største lokale har plads til 100 gæster i biografopstilling, eller ca. 70 gæster med borde i grupper. Hvis der ønskes en U opstilling kan der max. sidde 26 deltagere. Yderligere har vi et mødelokale til 30 deltagere i grupper og 4 gruppelokaler. Lokalerne, som er indrettet med komfortable møbler, har alle udsigt til skov og marker. Foran lokalerne er hyggelige loungemøbler og på udearealerne er der havemøbler.

På internatkurser kan deltagerne vælge at blive indkvarteret i enkelt- eller delt dobbeltværelse. Alle med privat bad og toilet, sengelinned og håndklæde, sæbe, shampoo og creme. Til aftenhygge har vi diskotek med bar og billard.

Velegnet til aktive kurser

Vi er unikt beliggende ved det store skov- og naturområde Store Dyrehave, hvilket gør stedet særdeles velegnet til teambuildingkurser. På centrets område har vi robåde, boldbane og petanque. Og hvis vejret tillader det, er der også mulighed for at bruge vores store bålplads med siddepladser.

Få min. gang herfra findes ”Sundhedssporene”, hvor det er muligt at benytte de afmærkede løbe-, vandre- eller cykelruter.

Vi har 10 MTB vores kursister velkommen til at låne. Der er naturligvis cykelhjelme til at vores cykler. 

Gode madoplevelser

Centrets velrenommerede køkken byder på hjemmelavede lækkerier og al mad bliver tillavet af gode og friske råvarer af vore dygtige kokke. Køkkenet tilstræber at levere gode madoplevelser og velsmag i en afslappet, uformel atmosfære. Derfor benytter vi os af enkelhed, kvalitet og årstidens skiften, med hovedvægt på grøntsager og fisk, når vi planlægger menuen og serverer for jer.

 

Hør mere om vores kursusophold

Vi tilbyder en bred vifte af muligheder i forbindelse med kurser og konferencer. Hvis du ønsker at høre mere eller få et uforpligtende tilbud, kan du kontakte os på telefon 48 26 19 86 eller på email info@hillerodhostel.dk.

 

Læs mere om mulighederne her 

Få en gratis forespørgsel 

Klik her
Online Booking
Klik her

Kontaktoplysninger

Danhostel Hillerød
Lejrskolevej 4
3400 Hillerød

Tlf. +45 4826 1986
info@hillerodhostel.dk
CVR 45822419
Top
--------------------------------------------------->