Anzahl Gäste

Suche

Herzlich Wilkommen in der Viersterne-Danhostel Hillerød,
Nordisk Lejrskole og Kursuscenter

Draussen

Ballspielplätze
Seilbahn
Ein Naturspielplatz
Schaukeln
Ein Volleyballplatz
Petanque
Lagerfeuerplätze

Drinnen

Tischfußball
Billard
Aufenthaltsräume mit Fernseher
Tischtennistische
Airhockey
Brettspiele
Bibliothek

Folge uns auf Facebook

21. Apr

HAR DU BOOKET ET DANHOSTEL TIL JERES FERIE ☀️ Alle vores Danhostels ligger tæt på natur, kultur og attraktioner. Find ledige værelser på www.danhostel.dk Vores værter sørger for at passe på dig, så du og din familie kan holde ferie i trygge rammer.

Weiterlesen

21. Apr

KONKURRENCE🎉🎉🎉🎉 – TILMELD DIG DANHOSTELS NYHEDSBREV Vær med i konkurrencen om to overnatninger på et valgfrit Danhostel. Tilmeld dig Danhostels nyhedsbrev her, så deltager du automatisk i konkurrencen: https://www.danhostel.dk/nyhedsbrev Konkurrencen er på ingen måde sponsoreret, støttet, administreret af eller forbundet med Facebook.

Weiterlesen

18. Feb

🌟Vi her er stadig - og vi passer godt på dig som vandrehjemsgæst 🌟 Så trænger du/I til at komme lidt væk hjemmefra, og til at komme ud og opleve Nordsjællands smukke natur? har vi endnu ledige værelser. Se ledige datoer og værelser, og book dit ophold direkte her: https://picassoonline.techotel.dk/da/danhostel-hillerod/danhostel-hillerod/booking/ophold/?ArrivalDate=&DepartureDate=&Adults=0&Children1=0 Vi ønsker alle en dejlig dag - og med et ønske om bedre og lysere tider for os alle. Vi glæder os til at byde jer velkommen ☺️

Weiterlesen

23. Dez

Danhostel Hillerød ønsker alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Pas godt på jer selv og hinanden 🎅🏽🤶🏼

Weiterlesen

Bewertungen

8,45

8,45 von 10

Basierend auf 119 Bewertungen

Mehr sehen