Number of guests

Search

Welcome to the four-star Danhostel Hillerød,
Nordic Camp and Conference Center

Outside

Playing fields
Cable course
Nature playground
Swings
Volleyball field
Petanque
Camp Fire

Indoors

Foosball
Billard
Common rooms with TV
Table tennis
Airhockey
Board games
Library

Follow us on Facebook

29. May

Mangler du et overnatningssted? Hos Danhostel Hillerød får du smukke omgivelser, gode værelser og et personale, der ønsker at give dig den bedste oplevelse. Vores værelser er lyse og rummelige og vender alle ud til grønne områder.

See post

27. May

Skal du holde fest hen over sommeren?? Hos Danhostel Hillerød kan du invitere dine gæster til fest med overnatning og overlade alt det praktiske til os.

See post

24. May

Alle vores værelser ligge ud til grønne områder. Så er du til at vågne op i naturen, så er Danhostel Hillerød et godt sted til din næste ferie. Vi ligger lige midt i Kongernes Nordsjælland, og er derfor det perfekte afsæt til en lang række seværdigheder.

See post

22. May

MANGLER DU ET GODT STED TIL DIT NÆSTE FIRMAARRANGEMENT? Hos Danhostel Hillerød kan du afholde en bred vifte af firm arrangementer. Vi har både enkelt dage, halvdage og flerdages arrangementer, og sammen finder vi altid den passende løsning for jeres firma. Kontakt os i dag og hør om mulighederne. #firmaevent #kursuslokale #kursuslokaletilleje #hillerødhostel #danhostel #overnatning #nordsjælland

See post

Reviews

8.45

8.45 out of 10

Based on 119 reviews

See more