Number of guests

Search

Welcome to the four-star Danhostel Hillerød,
Nordic Camp and Conference Center

Outside

Playing fields
Cable course
Nature playground
Swings
Volleyball field
Petanque
Camp Fire

Indoors

Foosball
Billard
Common rooms with TV
Table tennis
Airhockey
Board games
Library

Follow us on Facebook

21. Apr

HAR DU BOOKET ET DANHOSTEL TIL JERES FERIE ☀️ Alle vores Danhostels ligger tæt på natur, kultur og attraktioner. Find ledige værelser på www.danhostel.dk Vores værter sørger for at passe på dig, så du og din familie kan holde ferie i trygge rammer.

See post

21. Apr

KONKURRENCE🎉🎉🎉🎉 – TILMELD DIG DANHOSTELS NYHEDSBREV Vær med i konkurrencen om to overnatninger på et valgfrit Danhostel. Tilmeld dig Danhostels nyhedsbrev her, så deltager du automatisk i konkurrencen: https://www.danhostel.dk/nyhedsbrev Konkurrencen er på ingen måde sponsoreret, støttet, administreret af eller forbundet med Facebook.

See post

18. Feb

🌟Vi her er stadig - og vi passer godt på dig som vandrehjemsgæst 🌟 Så trænger du/I til at komme lidt væk hjemmefra, og til at komme ud og opleve Nordsjællands smukke natur? har vi endnu ledige værelser. Se ledige datoer og værelser, og book dit ophold direkte her: https://picassoonline.techotel.dk/da/danhostel-hillerod/danhostel-hillerod/booking/ophold/?ArrivalDate=&DepartureDate=&Adults=0&Children1=0 Vi ønsker alle en dejlig dag - og med et ønske om bedre og lysere tider for os alle. Vi glæder os til at byde jer velkommen ☺️

See post

23. Dec

Danhostel Hillerød ønsker alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Pas godt på jer selv og hinanden 🎅🏽🤶🏼

See post

Reviews

8.45

8.45 out of 10

Based on 119 reviews

See more