24 Stunden einchecken

Immer kostenlose Parkplätze

Bewertet mit 8,45 von 10

Zimmer

Spørgsmål?

Vi sidder klar på mail og telefon

Hotelstandard

  • Priser fra 123,-

Familie- og dobbeltværelser med hotelstandard. Vandrerhjemmets værelser med hotelstandard er beliggende i en nybygning fra 2007. Alle disse værelser…

Familieværelse

  • Priser fra 123,-

Max. fem personer Vandrerhjemmets nyrenoverende familieværelser er indrettet med køjesenge. Der kan max. være fem personer på hvert værelse, og den 5.…

2-sengsværelse

  • Priser fra 123,-

Vores værelser med 2 senge er indrettet med to enkeltsenge i forlængelse af hinanden. Hvis der ønskes værelse med dobbeltseng, skal der bookes med hotelstandard. 2-sengs værelserne kan bookes med eget bad og toilet, eller med fællesfaciliteter på gangen.

Handicapvenligt

  • Priser fra 123,-

Ekstra stort bad og toilet. Tre af vandrerhjemmets værelser er handicapvenlige, dvs. ekstra stort rum med toilet og bad. Alle handicapværelserne er udstyret med enkeltsenge. Et af værelserne er ekstra stort, med to køjesenge og to enkeltsenge, der kan skubbes sammen til dobbeltseng.

Anmeldelser

8,45

8,45 von 10

Baseret på 119 anmeldelser

Mehr sehen

Hotelstandard

Vores værelser med hotelstandard er beliggende i en nybygning fra 2007 og har udgang til egen lille terrasse med havemøbler. Nogle af værelserne har to enkeltsenge, der kan sættes sammen til dobbeltseng, mens andre har køjer med fire senge. Alle vores værelser med hotelstandard har privat bad og toilet.

Familieværelser og 2-sengsværelser

Vandrerhjemmets nyrenoverede familieværelser er indrettet med køjesenge. Der kan max. være fem personer på hvert værelse, og den 5. seng er en gæsteseng. Familieværelserne kan bookes med eget bad og toilet eller med fællesfaciliteter på gangen.

Vores 2-sengsværelser er indrettet med to enkeltsenge i forlængelse af hinanden. Hvis der ønskes værelse med

dobbeltseng, skal der bookes med hotelstandard. 2-sengsværelserne kan også bookes med eget bad og toilet eller med fællesfaciliteter på gangen.

Handicapværelser

Tre af vandrerhjemmets værelser er handicapvenlige, dvs. ekstra stort rum med toilet og bad. Alle handicapværelserne er udstyret med enkeltsenge. Et af værelserne er ekstra stort, med to køjesenge og to enkeltsenge, der kan skubbes sammen til dobbeltseng.

Det er muligt at låne en babyseng uden beregning.

Sengelinned og håndklæder er IKKE standardudstyr på disse værelser.

Kontakt os, hvis du ønsker en billig overnatning, men ikke vil gå ned på kvalitet.