Antal personer

Søg nu

Et aktivt ferieophold
i smuk natur

Vi er hos Danhostel Hillerød glade for at kunne tilbyde dig et ferieophold i naturrige omgivelser i Nordsjælland. Vores placering giver dig lejlighed til at nyde de dejlige naturarealer i Store Dyrehave, hvor I finder masser af skov og plads til fysisk udfoldelse. Der er selvfølgelig også rig mulighed for at bruge vores egne faciliteter på vandrerhjemmet. Overalt på vores område er der gratis fibernetforbindelse.

Se alle vores faciliteter

Masser af aktiviteter
for hele familien

På vores område finder du bl.a. fodboldbane, svævebane, naturlegeplads, volleyballbane, bålplads og petanquebane. Indendørs er der mulighed for at spille bordtennis og airhockey eller slappe af i vores opholdsstue med TV og brætspil. Perfekt til lejrskoleophold.

Med vores faciliteter og nem adgang til store naturarealer, er vi det perfekte vandrerhjem for en lejrskole eller en familieferie - med billige overnatninger til overkommelige penge. Der er værelser til både familier eller større grupper, og i vores restaurant serverer vi lækker mad med kvalitet for øje.

Udendørs

Boldbaner
Svævebane
Naturlegeplads
Gynger
Volleyballbane
Petanque
Bålpladser

Indendørs

Bordfodbold
Billard
Tv-stuer
Bordtennis
Airhockey
Brætspil
Bibliotek

Følg os på Facebook

19. mar

Glade kunder, der gerne vil komme igen. Dette er hele arbejdet værd. Vi elsker når vi modtager positive tilbagemeldinger fra vores besøgende. Kender du nogle, der søger overnatning i Nordsjælland, så send dem endelig i vores retning ❤🌿🙏 #overnatning #danhostel #overnatning #påskeferie #danhostelhillerod #hostel #nordsjælland #gæster #gaester

Se opslaget

17. mar

Misser - vores lille Mascot holder øje med arbejdet i receptionen og glæder sig til det bliver lidt varmere udenfor.

Se opslaget

7. dec

🎊🥳 SPÆNDENDE KONKURRENCE 🎉🥳 Har du set konkurrencen på danhostels hjemmeside, hvor du kan vinde spændende præmier?! Skynd dig over på siden og deltag allerede i dag 👇👇👇👇👇👇👇 https://www.danhostel.dk/jul

Se opslaget

12. aug

I dag har vi hejst flaget, da vi holder bryllup for et smukt brudepar, der har valgt at samle familie og venner til en smuk ceremoni og fest på @danhostelhillerod #wedding #bryllup #smukdag #fest #selskab #hostel #danhostel #danhostelhillerød

Se opslaget

Anmeldelser

8,45

8,45 ud af 10

Baseret på 119 anmeldelser

Se mere her

Hold din fest hos os!

Runde fødselsdage, kobber-, sølv- og guldbryllup, konfirmationer og alle de andre fester lægger vi gerne rammer til, og vi hjælper også meget gerne med idéer til menuer, eventuel underholdning, udsmykning, tema med videre. Fortæl os om jeres ønsker, så finder vi i fællesskab en løsning, der passer til jeres behov.

 

...Eller dit kursus

Med to moderne kursuslokaler, grupperum, trådløs fibernetforbindelse og alt i AV- udstyr er Danhostel Hillerød / Nordisk Lejrskole & Kursuscenter særdeles velegnet til at afholde kurser og konferencer. Til aftenhygge har vi diskotek med bar og billard. Udendørs har vi boldbaner, petanquebane og bålplads.

Vi er unikt beliggende ved det store skov- og naturområde Store Dyrehave, hvilket gør stedet velegnet til teambuilding-kurser.

Hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde eller have et uforpligtende tilbud, kan du altid kontakte os!