24 timers check in

Altid gratis parkering

Bedømt 8,45 ud af 10

Faciliteter

Læs om vores faciliteter her.

Få et uforpligtende tilbud

Vi sidder klar på mail og telefon

Reception

Vores reception er åben døgnet rundt, dog er den kun bemandet i et begrænset tidsrum. Se siden med åbningstider. Indtjekning kan ske fra kl. 14.00.

Hvis du ankommer senere end kl. 19.00, skal dette meddeles i forvejen. Udtjekning skal ske senest kl. 10.00 på afrejsedagen.

 

Rejser du med børn?

Vores store nye naturlegeplads har masser af sjove legeredskaber. Endvidere har vi boldbane, petanque-bane, svævebane, bålplads, gynger, uden- og indendørs bordtennis og en dejlig skov som nærmeste nabo. Det er muligt at låne bolde i receptionen.

 

Nøgler

Alle vores gæster får udleveret egen nøgle, så du kan gå og komme, som du vil. Vi forventer naturligvis, at der vises hensyn til sovende gæster ved sen hjemkomst og at der er ro på værelsesgangene hele døgnet.

 

Automat

I receptionen er der mulighed for at købe kolde og varme drikke, snack og chokolade. I selvforplejnings-køkkenet kan der laves kaffe og te.

 

Opholdsrum

Vi tilbyder vore gæster flere opholdsmuligheder. I det store opholdsrum “Atrium” er der TV, caféborde og kaffemaskine, og i biblioteket finder du de bløde møbler, samt TV og læseplads med udlån af bøger. Vi har også en spisestue med udsigt til skoven og udgang til en dejlig have med borde og bænke.

Trådløst internet

På hele centrets område er der trådløst fibernet forbindelse.

Dette er gratis for alle vores gæster!

 

Handicapfaciliteter

Vi har gode adgangsforhold for handicappede, og værelser, der er handicapvenlige. Parkering er mulig i nærheden af værelserne.

 

Rygepolitik

Danhostel Hillerød er røgfrit område.

 

Gæstekøkken

Vores gæstekøkken kan benyttes af alle vore gæster (grupper undtaget). Køkkenet har 2 store køleskabe, to ovne, 2 kogeøer, pander og gryder samt service.

I tilknytning til køkkenet findes en spisestue.

 

Anmeldelser

8,45

8,45 ud af 10

Baseret på 119 anmeldelser

Se mere her