24 timers check in

Altid gratis parkering

Bedømt 8,45 ud af 10

Aktiviteter

Og lidt om Hillerød.

Få et uforpligtende tilbud

Vi sidder klar på mail og telefon

På området har vi:

 • Boldbaner
 • Udendørs bordtennisbord
 • Volleyboldbane
 • Naturlegeplads
 • Petanque
 • Gynger
 • Bålpladser
 • Svævebane

Indendørs har vi:

 • Bordtennisborde
 • Bordfodbold
 • Air hockey
 • Billard
 • Brætspil
 • Opholdslokaler med tv
 • Bibliotek

Lidt om Hillerød

Hillerød ligger i hjertet af Nordsjælland omkranset af smuk natur, bl.a. det store skov- og naturområde St. Dyrehave og Esrum Sø.

Centralt i byen ligger Frederiksborg Slot med den tilhørende Barokhave. På slottet kan man udover Slotskirken og de gamle stuer se Det Nationalhistoriske Museum, der rummer landets største samling af portrætter.

Hillerød By har et væld af butikker i og omkring gågaderne og i det prisbelønnede indkøbscenter SlotsArkaderne.

Hillerød Bibliotek midt i Hillerød Viden- og Kulturpark finder du skiftende kunstudstillinger i den lange vandrehal.

Følg linket for at se hvad der sker i Hillerød

 

Aktiviteter i Hillerød

Store Dyrehave med Parforcejagt landskabet

I dag må alle færdes i de danske statsejede skove. Men sådan har det ikke altid været. Engang var skoven og jagten kongens alene - og vovede en bonde at skyde dyr eller plukke bær i kongens skov, risikerede han at tilbringe lange nætter i fangekælderen på Frederiksborg slot i Hillerød.

I 1618 gjorde Christian IV Store Dyrehave til kongelig jagtskov, ved at holde vildtet inde med et stengærde, som gik rundt om skoven. På den måde reserverede kongen jagten til sig selv. Samtidig var han sikker på, at der altid var bytte at hente i dyrehaven. Stengærdet omkranser stadig skoven i dag.

Parforcejagt - fornøjelsen over alle fornøjelser. Jagt var en kongelig fornøjelse. I sin dyrehave kunne kongen underholde sig selv og sine gæster med en god jagt. Til slut kunne han holde en storslået jagtmiddag på Frederiksborg slot. Fra 1970 lavede den enevældige kong Christian V hele det nordøstlige Sjælland om til en stor kongelig jagtpark. Som ung kronprins havde han besøgt Solkongen i Frankrig og var blevet inspireret af den prangende franske jagtform - parforcejagten. Parforce betyder "med magt".

Læs mere om parforcejagt i Dyrehaven her og gå selv på opdagelse i kongens skov.

 

Hillerød Svømmehal, telefon: 48 25 12 35

Hillerød Svømmehal – der er en del af FrederiksborgCentret - har årligt omkring 220.000 besøgende.

Svømmehallen rummer 2 millioner liter vand. Den samlede bassinlængde er på 50 meter, og er i den offentlige åbningstid opdelt i tre bassiner.

Lege-bassin med en vanddybde på 0,9 m.
Svømmebassin på med en vanddybde på 1,8 m.
Spring-bassin med en vanddybde på 4 m.
I svømmehallen finder du også tre vipper på henholdsvis 1, 3 og 5 meter, tre rutsjebaner, én til mindre børn i det lille bassin, én til de større i det dybe bassin og én på 53 meter der også ender ud i det dybe bassin. Klik her for at se åbningstider.

 

Naturlegeplads, gratis entré

Eghjorten Naturlegeplads ligger nordøst for Hillerød – ikke så langt fra Nødebo, i en lysning i udkanten af skoven. Der er mange motoriske udfordringer på Eghjorten. Bakker med huler og gangsystemer under, vipper og gynger, en balance-bom, et edderkoppespind bygget af mindre stammer, hvor man bl.a. kan gå på line. En labyrint, et skib og – ikke mindst – en stor flyvemaskine. Alt sammen er det gjort af naturens materialer, og det er virkelig en fryd for øjet. Der er både borde, bænke og fire bålpladser. Du kan læse mere her.

 

BioCity Hillerød, 6 sale og 751 biografstole

Biografen har 751 luksus lænestole fordelt på 6 sale, bl.a. udstyret med Dolby Digital EX. Biografen kan vise film i 3D.
Klik her for program

 

Slotsbowl, juniorbowl

Tag en tur i Slots Bowl og se, hvem der klarer sig bedst på bowlingbanerne.

1 times bowling incl. sko, 2 spillemønter til hver (værdi kr. 20,-)

Pris pr. person v/min. 4 personer kun kr. 39,-
Eller snup 2 timer og 4 spillemønter pr. person for kun kr. 78,- v/min. 4 pers.
Juniorbowling tilbydes tirsdag-torsdag kl. 12.00-17.00 og fredag kl. 12.00-15.00. Alder max. 14 år. Klik her for at se åbningstider.

Anmeldelser

8,45

8,45 ud af 10

Baseret på 119 anmeldelser

Se mere her