24 timers check in

Altid gratis parkering

Bedømt 8,45 ud af 10

Værelser

Vi tilbyder en række forskellige værelser, standardværelser, superior værelser samt handicapegnede værelser. Uanset om det blot skal være en billig overnatning eller højere standard, så har vi værelset til dig. Se dem alle herunder.

Spørgsmål?

Vi er klar på mail og telefon

Superior værelse

  • Priser fra 765,-

Værelser beliggende i vores nyeste bygning fra 2007. Værelserne her er større, lysere og med egen udgang til havemøbler. Eget bad og toilet.

Familieværelse

  • Priser fra 765,-

Max. 4 personer. Vandrerhjemmets familieværelser er indrettet med køjesenge. Der er bad og toilet på værelset.

Enkelt- og dobbeltværelse

  • Priser fra 665,-

Vores standardværelser med 2 senge er indrettet med to enkeltsenge i forlængelse af hinanden. Der er eget bad og toilet.

Handicapvenligt

  • Priser fra 815,-

Tre af vandrerhjemmets værelser er handicapegnede, dvs. ekstra stort rum med toilet og bad. Alle handicapværelserne er udstyret med enkeltsenge.

Anmeldelser

8,45

8,45 ud af 10

Baseret på 119 anmeldelser

Se mere her

Billig overnatning i Hillerød

Danhostel Hillerød er det oplagte valg, til dig der leder efter billig overnatning i Hillerød. Uanset om det skal være Hotel standard, familie værelset eller vores 2-sengsværelse, så får du altid en billig overnatning hos os.

Vandrerhjemmet ligger centralt i byen, i gå afstand fra togstationen, hvilket gør det nemt at komme rundt. På samme tid er hostellet beliggende klods op ad Store Dyrehave hvorfor man har adgang til 7 hektar smuk natur, direkte fra sit værelse.

Danhostel Hillerød tilbyder en række forskellige værelser, som alle er rene og komfortable. Personalet på vandrerhjemmet er venligt og hjælpsomt, og de kan give dig oplysninger om byen og dens seværdigheder. Hvis du er på udkig efter en billig overnatning i Hillerød, hvor der ikke bliver sparet på kvalitet og service, så er det Hillerød Danhostel du skal vælge.

Hotelstandard

Vores værelser med hotelstandard er beliggende i en nybygning fra 2007 og har udgang til egen lille terrasse med havemøbler. Nogle af værelserne har to enkeltsenge, der kan sættes sammen til dobbeltseng, mens andre har køjer med fire senge. Alle vores værelser med hotelstandard har privat bad og toilet.

Familieværelser og 2-sengsværelser

Vandrerhjemmets nyrenoverede familieværelser er indrettet med køjesenge. Der kan max. være fem personer på hvert værelse, og den 5. seng er en gæsteseng. Familieværelserne kan bookes med eget bad og toilet eller med fællesfaciliteter på gangen.

Vores 2-sengsværelser er indrettet med to enkeltsenge i forlængelse af hinanden. 

Hvis der ønskes værelse med dobbeltseng, skal der bookes med hotelstandard. 2-sengsværelserne kan også bookes med eget bad og toilet eller med fællesfaciliteter på gangen.

Handicapværelser

Tre af vandrerhjemmets værelser er handicapvenlige, dvs. ekstra stort rum med toilet og bad. Alle handicapværelserne er udstyret med enkeltsenge. Et af værelserne er ekstra stort, med to køjesenge og to enkeltsenge, der kan skubbes sammen til dobbeltseng.

Det er muligt at låne en babyseng uden beregning.

Sengelinned og håndklæder er IKKE standardudstyr på disse værelser.

Kontakt os, hvis du ønsker en billig overnatning, men ikke vil gå ned på kvalitet.