Værelser

Værelser til alle behov

Vi tilbyder en række forskellige værelser, bl.a. familieværelser, hotelstandard og handicapværelser. Uanset om det blot skal være en billig overnatning eller højere standard, så har vi værelset til dig.

 

Hotelstandard

Familie- og dobbeltværelser med hotelstandard.   Vandrerhjemmets værelser med hotelstandard er beliggende i en nybygning fra 2007. Alle disse værelser…
Se mere

Familieværelse

Max. fem personer Vandrerhjemmets nyrenoverende familieværelser er indrettet med køjesenge. Der kan max. være fem personer på hvert værelse, og den 5.…
Se mere

2-sengsværelse

Vores værelser med 2 senge er indrettet med to enkeltsenge i forlængelse af hinanden. Hvis der ønskes værelse med dobbeltseng, skal der bookes med hot…
Se mere

Handicapvenlige

Ekstra stort bad og toilet. Tre af vandrerhjemmets værelser er handicapvenlige, dvs. ekstra stort rum med toilet og bad. Alle handicapværelserne er ud…
Se mere

Hotelstandard

Vores værelser med hotelstandard er beliggende i en nybygning fra 2007 og har udgang til egen lille terrasse med havemøbler. Nogle af værelserne har to enkeltsenge, der kan sættes sammen til dobbeltseng, mens andre har køjer med fire senge. Alle vores værelser med hotelstandard har privat bad og toilet. 

 

Familieværelser og 2-sengsværelser

Vandrerhjemmets nyrenoverede familieværelser er indrettet med køjesenge. Der kan max. være fem personer på hvert værelse, og den 5. seng er en gæsteseng. Familieværelserne kan bookes med eget bad og toilet eller med fællesfaciliteter på gangen. 

Vores 2-sengsværelser er indrettet med to enkeltsenge i forlængelse af hinanden. Hvis der ønskes værelse med dobbeltseng, skal der bookes med hotelstandard. 2-sengsværelserne kan også bookes med eget bad og toilet eller med fællesfaciliteter på gangen.

 

Handicapværelser

Tre af vandrerhjemmets værelser er handicapvenlige, dvs. ekstra stort rum med toilet og bad. Alle handicapværelserne er udstyret med enkeltsenge. Et af værelserne er ekstra stort, med to køjesenge og to enkeltsenge, der kan skubbes sammen til dobbeltseng. 

Det er muligt at låne en babyseng uden beregning.

Sengelinned og håndklæder er IKKE standardudstyr på disse værelser.

 

Kontakt os, hvis du ønsker en billig overnatning, men ikke vil gå ned på kvalitet

Hvis du vil høre mere om hvad vi kan tilbyde, er du velkommen til at kontakte os på telefon 48 26 19 86 eller email info@hillerodhostel.dk. Vi har hjemme i Hillerød i Nordsjællan. Det perfekte feriemål med billig overnatning i smukke omgivelser.

 

 

Klik her
Online Booking
Klik her

Kontaktoplysninger

Danhostel Hillerød
Lejrskole 4
3400 Hillerød

Tlf. +45 4826 1986
Fax. +45 4826 9786
info@hillerodhostel.dk
CVR 45822419
Top
--------------------------------------------------->