Værelser

Værelser til alle behov

På vores vandrerhjem i Nordsjælland, kan vi tilbyde en lang række forskellige værelser, bl.a. familieværelser, hotelstandard og handicapværelser. Uanset om det blot skal være en billig overnatning eller højere standard, så har vi værelset til dig.

 

Hotelstandard

Familie- og dobbeltværelser med hotelstandard. Ønsker I en billig overnatning i Nordsjælland med en god hotelstandard? Så er I med fordel vælge et at…
Se mere

Familieværelse

Overnatning i vores familieværelser Vores familieværelser er en god overnatningsmulighed for familien, hvis I er på udkig efter en billig overnatn…
Se mere

2-sengsværelse

Dobbeltværelser - Mulighed for enkeltsenge eller dobbeltseng Vores værelser med 2 senge er indrettet med to enkeltsenge i forlængelse af hinanden…
Se mere

Handicapvenlige værelser

Handicapvenlig overnatning Tre af vandrerhjemmets værelser er handicapvenlige og er derfor god mulighed for overnatning i Hillerød, hvis kørestol e…
Se mere

Hotelstandard

Vores værelser med hotelstandard er beliggende i en nybygning fra 2007 og har udgang til egen lille terrasse med havemøbler. Nogle af værelserne har to enkeltsenge, der kan sættes sammen til dobbeltseng, mens andre har køjer med fire senge. Alle vores værelser med hotelstandard har privat bad og toilet. 

 

Familieværelser og 2-sengsværelser

Vandrerhjemmets nyrenoverede familieværelser er indrettet med køjesenge. Der kan max. være fem personer på hvert værelse, og den 5. seng er en gæsteseng. Familieværelserne kan bookes med eget bad og toilet eller med fællesfaciliteter på gangen. 

Vores 2-sengsværelser er indrettet med to enkeltsenge i forlængelse af hinanden. Hvis der ønskes værelse med dobbeltseng, skal der bookes med hotelstandard. 2-sengsværelserne kan også bookes med eget bad og toilet eller med fællesfaciliteter på gangen.

 

Handicapværelser

Tre af vandrerhjemmets værelser er handicapvenlige, dvs. ekstra stort rum med toilet og bad. Alle handicapværelserne er udstyret med enkeltsenge. Et af værelserne er ekstra stort, med to køjesenge og to enkeltsenge, der kan skubbes sammen til dobbeltseng. 

Det er muligt at låne en babyseng uden beregning.

Sengelinned og håndklæder er IKKE standardudstyr på disse værelser.

 

Kontakt os, hvis du ønsker en billig overnatning, men ikke vil gå ned på kvalitet

Hvis du vil høre mere om hvad vi kan tilbyde, er du velkommen til at kontakte os på telefon 48 26 19 86 eller email info@hillerodhostel.dk. Vi har hjemme i Hillerød i Nordsjællan. Det perfekte feriemål med billig overnatning i smukke omgivelser.

 

 

Klik her
Online Booking
Klik her

Kontaktoplysninger

Danhostel Hillerød
Lejrskole 4
3400 Hillerød

Tlf. +45 4826 1986
Fax. +45 4826 9786
info@hillerodhostel.dk
CVR 45822419
Top
--------------------------------------------------->