24 timers check in

Altid gratis parkering

Bedømt 8,45 ud af 10

Lejrskoler

Her på siden finder i den nødvendige information I har brug for når I kommer på lejrskole hos os.

Ophold til en lejrskole?

Kontakt os på telefon eller send os en mail.

På Nordisk Lejrskole & Kursuscenter/Danhostel Hillerød har I masser af muligheder for at lege og lære, både indendørs og udendørs. Vi har derfor de perfekte rammer til en lejrskole. Indendørs er der mulighed for at spille bordtennis, air-hockey, bordfodbold og billard. Vi har også brætspil I kan låne.  Vi har huset mange lejrskoleophold før og derfor kan vi også hjælpe jer med, at sammensætte en god lejrskole med plads til leg, sjov og læring.

Vi tilbyder også gode faciliteter til lærere og voksne, som er lejrskole ansvarlige. I får stillet kaffe til rådighed og kan samles i vores opholdsrum.

Lejrskole i Nordsjælland

Med 30 minutters gang fra Hillerød station og placeret direkte overfor Store Dyrehave i Hillerød, er placeringen meget velegnet til lejrskoler.

Hvis I vælger at afholde jeres lejrskole hos Nordisk Lejrskole & Kursuscenter/Danhostel Hillerød, får i en lejrskole, der er beliggende med gåafstand til byen (ca. 2.5 km til station) og med direkte adgang til de store skovarealer i Store Dyrehave - der er derfor rig mulighed for, at udendørsaktiviteter bliver omdrejningspunktet for lejrskolen.

Udendørsaktiviteter i Hillerød

Udenfor har vi fodboldbaner, volleyboldbane, badmintonnet, bordtennisbord, bålplads, petanquebane, stor naturlegeplads med balance bomme, klatretårn, gyngestativ og svævebane. Som nærmeste nabo ligger Kongens gamle skov, Store Dyrehave, hvor man kan gå ture eller løbe orienteringsløb i. I skoven er der også cykelruter.

Efter aftale med køkkenet, er der også mulighed for at lave snobrødsdej til Jer, så I kan hygge jer med at bage snobrød over bålet. Skal bestilles senest dagen før.

Hvis I vil en tur til købmanden, ligger Meny ca. 5 min. gang væk.

Få minutters gang herfra findes “Sundhedssporene”, som er beliggende i det store skov- og naturområde Store Dyrehave. Her findes løberuter og mountainbikeruter.

Fire km. herfra ligger Hillerød Svømmehal med vandrutchebane og vipper, og ca. 20 min. gang herfra finder I Frederiksborg Slot, barokhaven, en lang gågade med butikker og shoppingcenter.

Ca. 20 minutters buskørsel herfra findes den store naturlegeplads Eghjorten. Der er gratis adgang.

“Find vej i Hillerød” er en fotosafari/orienteringsløb lavet af FIF. Rigtig sjov og kulturel tur. Se her https://www.findveji.dk/projects/6055 

 

Indendørsaktiviteter

Indendørs har vi bordtennisborde, billard, bordfodbold, Air hockey, div. brætspil og en hyggelig opholdsstue med TV. Overalt på centrets område findes trådløst fibernet.

I underetagen under sovebygningerne har klassen mulighed for at benytte en skolestue.

Praktiske information

Forplejning

Køkkenet laver mange lækre retter. Du er meget velkommen til at kontakte os for mere information.

 

Lejrskole priser mv. 2024

Herunder finder du vores lejrskole prisliste

Lejrskolepriserne er kun gældende på hverdage.

Pris pr. person pr. døgn (min. to døgn), ved indkvartering i firesengsværelse, er 375,- kr.

Pris pr. person pr. døgn ved et døgns ophold og indkvartering i 4-sengsværelse, er 425,- kr.

Tillæg for ungdomsuddannelser kr. 50,- pr. person pr. døgn.

Ønsker I at booke med eget bad/toilet på værelserne, er tillægsprisen 50,- kr. pr. person pr. døgn. Disse skal bestilles til både elever og lærere, da værelserne ligger i to forskellige bygninger.

Lærere bor på 2-sengs værelser uden ekstra omkostninger. Ønskes enkeltværelser kan dette bestilles mod et tillæg på 275 kr. pr. værelse pr. døgn.

Slutrengøring koster 50 kr. pr. person.

Aftensmad serveres mellem kl. 17.30 – 19.00. Morgenmad imellem 7.30 – 9.30. Her udleveres madpakker også (sandwich og frugt).

Tidspunkter aftales ved ankomst, da vi kan have flere hold til spisning.

 

Ankomst og afrejse

Det er muligt at ankomme fra kl. 12.00, dog kan der først anvises værelser efter kl. 14.00.

På afrejsedagen skal værelserne afleveres senest kl. 10.00, og seneste afrejsetidspunkt er kl. 12.00.

 

Gratis transport med DSB

Når man skal på lejrskole kan man komme gratis af sted med DSB. Skoleklasser kan én gang i løbet af et skole år ansøge om frirejse med DSB.

Vær opmærksom på følgende:

Bestillingsfristen er senest 10 uger før afrejsen (71 dage)
Bestilling skal ske klassevist med max. 40 personer inkl. lærere
Læs mere på: DSB skolerejser

Anmeldelser

8,45

8,45 ud af 10

Baseret på 119 anmeldelser

Se mere her