24 timers check in

Altid gratis parkering

Bedømt 8,45 ud af 10

Kurser og møder

Med to moderne kursuslokaler, grupperum, trådløs fibernetforbindelse og elektroniske tavler, er Nordisk Lejrskole & Kursuscenter/Danhostel Hillerød særdeles velegnet til afholdelse af kurser, møder og konferencer.

Få et uforpligtende tilbud

Vi sidder klar på mail og telefon

Vores største lokale har plads til 60 gæster i biografopstilling, eller ca. 48 gæster med borde i grupper. Hvis der ønskes en U opstilling kan der max. sidde 26 deltagere. Yderligere har vi et mødelokale til 30 deltagere i grupper og 3 gruppelokaler. Lokalerne, som er indrettet med komfortable møbler, har alle udsigt til skov og marker. Foran lokalerne er hyggelige loungemøbler og på udearealerne er der havemøbler.

På internatkurser kan deltagerne vælge at blive indkvarteret i enkelt- eller delt dobbeltværelse. Alle med privat bad og toilet, sengelinned og håndklæde, sæbe, shampoo. Til aftenhygge har vi diskotek med bar og billard, kontakt os for priser og muligheder.

 

Velegnet til aktive kurser

Vi er unikt beliggende ved det store skov- og naturområde Store Dyrehave, hvilket gør stedet særdeles velegnet til teambuildingkurser. På centrets område har vi store græsarealer og boldbane. Hvis vejret tillader det, er der også mulighed for at bruge vores store bålplads med siddepladser.

Få min. gang herfra findes ”Sundhedssporene”, hvor det er muligt at benytte de afmærkede løbe-, vandre- eller cykelruter.

 

Gode madoplevelser

Vores velrenommerede køkken byder på hjemmelavede lækkerier og al mad bliver tillavet af gode og friske råvarer af vore dygtige kokke. Køkkenet tilstræber at levere gode madoplevelser og velsmag i en afslappet, uformel atmosfære. Derfor benytter vi os af enkelhed, kvalitet og årstidernes skiften, med hovedvægt på grøntsager og fisk, når vi planlægger menuen og serverer for jer.

 

Hør mere om vores kursusophold

Vi tilbyder en bred vifte af muligheder i forbindelse med kurser og konferencer. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Anmeldelser

8,45

8,45 ud af 10

Baseret på 119 anmeldelser

Se mere her