24 timers check in

Altid gratis parkering

Bedømt 8,45 ud af 10

Fest i trygge og hyggelige rammer

Afhold din fødselsdag, bryllup, konfirmation eller anden begivenhed. Læs mere herunder.

Få et uforpligtende tilbud

Vi sidder klar på mail og telefon.

Vi tilbyder festlokaler til bl.a. konfirmationer, bryllupper, barnedåb, festpakker med eller uden overnatning, frokostbuffeter og brunch for min. 40 fuldt betalende kuverter.

Vores restaurant byder på dejlige madoplevelser i hyggelige rammer. Køkkenet går aldrig på kompromis med kvaliteten – alt er veltilberedt med brug af årstidens friske råvarer. Vi serverer utraditionelle retter, blandet med de gode gamle kendinge. Når vejret tillader det, er der mulighed for at nyde velkomstdrinken udendørs under birketræerne i vores dejlige have.

Servering

Maden bliver serveret fra vores store buffet efter ”spis hvad du kan”- princippet. Dog serveres forretten til en 3-retters menu som regel ved bordene.

Leje af skønne festlokaler

Udover omgivelserne, farvevalget til borddækningen, blomsterne, valg af menu, vin og evt. musik, er det meget vigtigt, at De som vært eller værtinde er tryg ved det samlede arrangement. Vi gennemgår derfor alt før festen, så De får det bedste tilbud, der passer til Deres fest, hvad enten der er tale om en konfirmation med fest og farver, eller et guldbryllup med stil og traditioner.

Der er plads til 56 gæster i vores restaurant, med mulighed for at udnytte de tilstødende lokaler for ekstra kapacitet.

Hvis du ønsker at afholde din fest hos os, kan du kontakte os for at få et uforpligtende tilbud. Vi er placeret i naturskønne Hillerød.

Anmeldelser

8,45

8,45 ud af 10

Baseret på 119 anmeldelser

Se mere her