24 timers check in

Altid gratis parkering

Bedømt 8,45 ud af 10

Info

Velkommen til Danhostel Hillerød

Få et uforpligtende tilbud

Vi sidder klar på mail og telefon

Danhostel Hillerød, Nordisk Lejrskole og Kursuscenter er enestående beliggende ved det store skov- og naturområde Store Dyrehave.

Vi ligger i gå- afstand til Hillerød Station, Frederiksborg Slot og Barokhaven, talrige indkøbsmuligheder og et stort shoppingcenter og kun 30 minutters kørsel til Rådhuspladsen. Der er 500 m til nærmeste supermarked og 200 m til nærmeste busstoppested.

Vi er omgivet af grønne arealer på en 7 hektar stor fredet grund med naturlegeplads, bålplads, svævebane, boldbaner, udendørs bordtennis, volleyboldbane og mulighed for alle former for boldspil.

Vi har gratis trådløst fibernet på hele området, hyggelige opholdsstuer med parabol tv, indendørs bordtennis, airhockey, bordfodbold, billard og diskotek med bar. 

Hunde kan ikke medbringes på Danhostel Hillerød. Dette skyldes regler omkring rengøring, hygiejne og hensynet til allergikere.

Rygning indendørs forbudt. Der er opsat askebægre udenfor. Stå ikke ved åbne vinduer og døre og ryg, da røgen kan genere andre gæster og der kommer lugtgener indenfor.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Anmeldelser

8,45

8,45 ud af 10

Baseret på 119 anmeldelser

Se mere her