Kurser og møder

Dagsmøder, aftenmøder, internatkurser og konferencer

Med to moderne kursuslokaler, grupperum, trådløs fibernetforbindelse og alt i AV- udstyr, er Danhostel Hillerød / Nordisk Lejrskole & Kursuscenter særdeles velegnet til afholdelse af kurser, møder og konferencer.

På internatkurser kan deltagerne vælge at blive indkvarteret i enkelt- eller delt dobbeltværelse. Alle med privat bad og toilet, sengelinned og håndklæde, sæbe, shampoo og creme.

Til aftenhygge har vi diskotek med bar og billard.

Vi er unikt beliggende ved det store skov- og naturområde Store Dyrehave, hvilket gør stedet særdeles velegnet til teambuildingkurser.

Få min. gang herfra findes ”Sundhedssporene”,  hvor det er muligt at benytte de afmærkede løbe-, vandre- eller cykelruter.

På centrets område har vi robåde, boldbane, volleyboldbane og petanque. Og hvis vejret tillader det, har vi en stor bålplads med siddepladser.

Centrets velrennomerede  køkken byder på hjemmelavede lækkerier og al mad bliver tillavet af gode og friske råvarer af vore dygtige kokke.

Køkkenet tilstræber, at levere gode madoplevelser og velsmag i en afslappet, uformel atmosfære.

Køkkenet benytter sig af enkelhed, kvalitet og årstidens skiften, med hovedvægt på grøntsager og fisk. Kød spiller en mindre rolle.

 

Se mere om muligheder hér

For gratis forespørgsel, klik hér

Klicken Sie hier
Online Booking
Klicken Sie hier

Kontaktinformationen

Danhostel Hillerød
Lejrskolevej 4
3400 Hillerød

Tlf. +45 4826 1986
info@hillerodhostel.dk
CVR 45822419
Top