Fester

Fest i trygge og hyggelige rammer - Lej et festlokale

“Fest til fast pris” betyder, at der ikke kommer ubehagelige overraskelser, når regningen skal betales. Alt er med! Vi tilbyder festlokaler til bl.a. konfirmationer, bryllupper, barnedåb, festpakker med eller uden overnatning, frokostbuffeter og brunch for min. 20 couverter. - Overnatningen finder sted på vores Hostel i Nordsjælland.

Vores restaurant byder på dejlige madoplevelser i hyggelige rammer. Køkkenet går aldrig på kompromis med kvaliteten – alt er veltilberedt med brug af årstidens friske råvarer. Vi serverer utraditionelle retter, blandet med de gode gamle kendinge. Når vejret tillader det, er der mulighed for at nyde velkomstdrinken udendørs under birketræerne i vores dejlige have. 

 

Servering

Maden bliver serveret fra vores store buffet efter ”spis hvad du kan”- princippet. Dog serveres forretten til en treretters menu som regel ved bordene. Køkkenet går aldrig på kompromis med kvaliteten og alt er veltilberedt med årstidens friske råvarer.

 

Leje af skønne festlokaler

Udover omgivelserne, farvevalget til borddækningen, blomsterne, valg af menu, vin og evt. musik, er det meget vigtigt, at De som vært eller værtinde er tryg ved det samlede arrangement. Vi gennemgår derfor alt før festen, så De får det bedste tilbud, der passer til Deres fest, hvad enten der er tale om en 30 års fødselsdagsfest med fest og farver, eller et guldbryllup med stil og traditioner.

Der er plads til 70 gæster i vores restaurant, med mulighed for at udnytte de tilstødende lokaler for ekstra kapacitet.

 

Kontakt os

Hvis du ønsker at afholde din fest hos os, kan du kontakte os for at få et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 48 26 19 86 eller email info@hillerodhostel.dk. Vi er placeret i naturskønne Hillerød. 

 

 

 

 

 

 

 

Klik her
Online Booking
Klik her

Kontaktoplysninger

Danhostel Hillerød
Lejrskolevej 4
3400 Hillerød

Tlf. +45 4826 1986
info@hillerodhostel.dk
CVR 45822419
Top
--------------------------------------------------->